Reteta Piept De Pui Cu Legume Coapte
390kCal
  • Proteine: 40%
  • Carbohidrați: 8%
  • Grăsimi: 53%

Valori medii nutriționale per 300g

Timp de preparare: 10'

Timp de gatire: 20'


Declarație nutrițională 300g %CR
Calorii 1632 kj / 390 kCal 19%
Grăsimi
din care
23.72 g 11%
Saturate 4.71 g 21%
Nesaturate 17.3 g 39%
Colesterol 100.8 mg
Carbohidrați
din care
7.14 g 2%
Zaharuri 4.8 g
Fibre 2.94 g 11%
Proteine 37.47 g 8%
Sare 2 g

* %CR = Consumul de referință al unui adult obișnuit (8368kJ/2000kCal)


Descarcă gratuit pe Android™!

ERA Health App este un asistent personal de nutriție unic, care oferă rețete personalizate în funcție de necesarul tău de macronutrienți și de dozele zilnice recomandate de vitamine și minerale.

Este foarte ușor de utilizat
Te ajută să descoperi necesarul corpului tău din punct de vedere nutrițional
Îți oferă un plan alimentar personalizat
Ai numeroase rețete personalizate și delicioase
Ai monitorizare a evoluției furnizate de cântar
Ajustare continuă a nutrienților din rețetele recomandate, pentru atingerea rapidă a obiectivelor.
Ingrediente
Portie: 300 grame Nr porții:
Piept De Pui Gatit Cu Piele
Categorie aliment: Carne Si Preparate Din Carne
120 g
Vinete Crude
Categorie aliment: Legume Si Verdeturi
60 g
Dovlecei
Categorie aliment: Legume Si Verdeturi
60 g
Rosii
Categorie aliment: Legume Si Verdeturi
45 g
Ulei De Masline
Categorie aliment: Grasimi Si Uleiuri
15 g
Sare De Masa
Categorie aliment: Sosuri Si Condimente
2 g
Mod preparare
Pieptul de pui spalat si portionat se gateste fara ulei, pana este bine facut.
Legumele spalate se taie cuburi, se condimenteaza, se stropesc cu ulei si se baga la cuptor.