Reteta Salata Nicoise
358kCal
  • Proteine: 51%
  • Carbohidrați: 17%
  • Grăsimi: 32%

Valori medii nutriționale per 300g

Timp de preparare: 10'

Timp de gatire: 20'


Declarație nutrițională 300g %CR
Calorii 1498 kj / 358 kCal 17%
Grăsimi
din care
13.24 g 6%
Saturate 2.16 g 10%
Nesaturate 8.16 g 19%
Colesterol 76 mg
Carbohidrați
din care
15.2 g 3%
Zaharuri 2.02 g
Fibre 3.85 g 14%
Proteine 44.37 g 10%
Sare 5 g

* %CR = Consumul de referință al unui adult obișnuit (8368kJ/2000kCal)


Descarcă gratuit pe Android™!

ERA Health App este un asistent personal de nutriție unic, care oferă rețete personalizate în funcție de necesarul tău de macronutrienți și de dozele zilnice recomandate de vitamine și minerale.

Este foarte ușor de utilizat
Te ajută să descoperi necesarul corpului tău din punct de vedere nutrițional
Îți oferă un plan alimentar personalizat
Ai numeroase rețete personalizate și delicioase
Ai monitorizare a evoluției furnizate de cântar
Ajustare continuă a nutrienților din rețetele recomandate, pentru atingerea rapidă a obiectivelor.
Ingrediente
Portie: 300 grame Nr porții:
Ton Rosu Crud
Categorie aliment: Pescarie
140 g
Cartofi Fierti In Coaja
Categorie aliment: Legume Si Verdeturi
60 g
Fasole Verde
Categorie aliment: Legume Si Verdeturi
60 g
File De Ansoa
Categorie aliment: Pescarie
20 g
Ou De Prepelita
Categorie aliment: Oua
15 g
Tarhon Frunze Verzi
Categorie aliment: Sosuri Si Condimente
10 g
Ulei De Masline
Categorie aliment: Grasimi Si Uleiuri
10 g
Sare De Masa
Categorie aliment: Sosuri Si Condimente
2 g
Piper Negru
Categorie aliment: Sosuri Si Condimente
1 g
Mod preparare
Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in apa fara sare.
Tonul rosu se taie fasii de 2-3cm. Feliile de ton se condimenteaza si se rumenesc pe ambele parti in tigaia antiaderenta cu un pic de ulei.
Fasolea verde se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare.
Oul de prepelita se fierbe.
Frunzele de tarhon se spala.
Daca fileul de ansoa este prea sarat, il poti pune in apa rece la desarat.
Cartofii fierti si oul se curata de coaja.
Fasolea verde se scurge de apa si se amesteca cu frunzele de tarhon si fileul de ansoa. Se aseaza pe farfurie alaturi de cartofi si oul de prepelita. Deasupra pune feliile de ton rumenite.

Alergeni

Alergen Oua / Allview Era Food

Oua

Alergen Peste / Allview Era Food

Peste